Program a hajléktalanok munkába állásáért

2012. február 06. 18:55

Három budapesti önkormányzat bevonásával indította el a Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság a LÉLEK programot.

2012. február 06. 18:55

A LÉLEK program (Lakhatási, Életviteli, Lelki-segítségnyújtási, Egzisztencia-teremtési Közösségi program) keretében az államtitkárság eddig 300 millió forintot adott a VIII., IX. és X. kerületnek, de tavasszal újabb uniós pénzek kerülnek a rendszerbe a Széchényi Terv pályázatain keresztül, mondta Soltész Miklós szociális-, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár.

A program lényege, hogy a hajléktalanná vált emberek ne csak támogatást kapjanak, hanem ők maguk is részt vállaljanak abban, hogy helyre tegyék az életüket; segítsenek azoknak a lakásoknak, szállóhelyeknek a felújításában, ahol lakni fognak; és részt vegyenek az oktatási, a munkahelyre való visszailleszkedést segítő programokban.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. február 07. 08:37
Minek mindíg gúnyolódni: Gyurcsányitól ennyi telik. NNNa Van annak éppen elég baja a krónikus pszichopátiájával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!