Emberi lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztérium

2012. május 08. 11:30

Kikerül a Nemzeti a NEFMI nevéből, amelynek élére Balog Zoltán érkezik hamarosan.

2012. május 08. 11:30

A minisztériumok felsorolásáról szóló jogszabály módosítását Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter terjesztette elő, hétfői megvitatása után az Országgyűlés kedden 225 igen szavazattal, 9 nem ellenében, 41 tartózkodás mellett fogadta el a javaslatot.

Az erőforrás-minisztérium vezetéséről két év után múlt szerdán lemondó Réthelyi Miklós azt közölte: utódja, Balog Zoltán dönti majd el, hogy átnevezzék-e a tárcát. Arról, hogy a humán csúcstárca új neve Emberi Erőforrások Minisztériuma lehet, a nol.hu írt először.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morrison
2012. május 08. 16:08
A hatékony politizálás csodafegyvere: átnevezések! Két éve más sem történik, mint átnevezgetnek, szobrokat tologatnak, "átszerveznek" alkotmányt eszkábálnak mutyiba, NER asztalt fabrikálnak. Az eszem megáll! Human Resources Ministry - jól hangzik, csak közben az erőforrások leamortizálódnak!
kukagyerek
2012. május 08. 12:56
A nemzeti ügyek kormánya, távolodik a magyar nemzettől!
Aldo Raine hadnagy
2012. május 08. 12:54
"Emberi lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztérium" Emberi Erőforrás Minisztérium. Rabszolgagyár. "Kikerül a Nemzeti a NEFMI nevéből" Nem csoda, hiszen az egész kormány nemzetellenes.
Csigorin
2012. május 08. 12:18
na ebbol mar latszik hogy o se lesz jo vezeto. Tenyleg ennyire kurva jol megy minden, hogy atnevezgetesekre kell pazarolni a penzt? Egy rakat tablat atirni, pecseteket stb ujracsinaltatni... A haver nyomdajanak meg mindig kell a le? Fel nem foghatom mire jok ezek a buzi atnevezesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!