Mégis maradna Szőcs?

2012. május 11. 08:53

A kulturális államtitkár véleménye szerint a „körülményekhez képest jó munkát végzett”. Az utódaként emlegetett L. Simon László elmondta, őt eddig senki sem kérte fel a posztra.

2012. május 11. 08:53

Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának kulturális államtitkára biztos benne, hogy marad, mert a „körülményekhez képest jó munkát végzett”, s ezt a döntéshozók is megerősítették számára. „Feladatom az volt, hogy azt a minisztériumi döntést, miszerint a kultúra a többi területhez képest nagyobb elvonást is elbír, az elviselhetőség határain belül megvalósítsam” – fogalmazott a Népszavának Szőcs.

L. Simon László, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) elnöke a lap kérdésére elmondta, őt egyelőre nem kérte fel senki Szőcs utódának. „Rengeteg munkám van a Kulturális Bizottságban és az NKA-nál, erre koncentrálok, ha valami változás áll be, mely az én sorsomat is érinti, bizonyára értesülni fogok róla” – fogalmazott L. Simon. Az NKA elnöke megerősítette, hogy tárgyaltak Balog Zoltánnal, az Emberi Erőforrások Minisztériumának átkeresztelt csúcstárca vezetőjével, ám állítása szerint kultúrpolitikai kérdésekről beszéltek.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2012. május 15. 18:01
Most jött a hír: Szőcs Gézát is leváltják. http://hetivalasz.hu/kultura/az-utod-vegigjarta-a-rangletrat-49229/
lazio154
2012. május 11. 12:00
Géza bácsi te nagyon ragaszkodol az elszámoltatásodhoz. Minél hamarabb távozz.! Hátha elfelejtjük dolgaidat az igazság elérkeztekor. Bizzál benne, hogy elvtársaid sárosabbak nálad is. Javaslom öregségedre huzódj a háttérbe.
tarackos
2012. május 11. 11:01
Géza, Géza hidd el, van még lejjebb de úgy látszik tapasztalni akarod...
states
2012. május 11. 09:39
Milyen munkát? Tud valaki arról, hogy Szőcs bármilyen munkát végzett volna? Persze, ha a nyilvános rendezvényeken való szundikálást is munkának nevezik, az más. Akkor Szőcsünk derekasan kivette részét a munkából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!