Idén már nem drágul a távhő

2012. október 31. 21:19

A távhő fogyasztói ára nem változik az idén a nemzeti fejlesztési miniszter rendelete alapján, amely a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.

2012. október 31. 21:19

A távhő értékesítési díjat megállapító és a távhő-szolgáltatási támogatásról szóló miniszteri rendeletek módosítása nyomán nem változnak a lakossági felhasználóknak és a külön kezelt intézménynek nyújtott távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági árai. Így a lakossági távhőárak a rezsiköltségek kordában tartására vonatkozó kormányzati törekvéseknek megfelelően 2012 novemberétől sem emelkednek – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel.

A rendelet kimondja: „a végfelhasználó a távhőszolgáltató és az ellátási területen a korábbi távhőszolgáltató helyett működő új távhőszolgáltató részére a távhőszolgáltatásért a távhőszolgáltató által 2011. március 31-én alkalmazott, általános forgalmi adót nem tartalmazó díjnál 4,2 százalékkal magasabb mértékű – legmagasabb hatósági árnak minősülő – szolgáltatási díjat köteles fizetni”.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. november 01. 07:59
"Idén már nem drágul a távhő" Már semmi sem a régi!
=nessuno=
2012. október 31. 23:37
Idén.
USsange
2012. október 31. 23:19
Ez is azért van, mert csak a gazdagok fűtenek. A szegények ezzel nem járnak jobban. Nem, nem... Bezzeg a gyéef-bajnai alatt, ott nem volt ilyen kivételezés a gazdagok javára. Ott mindenki egyformán fizetett. Volt olyan év(2009), hogy 4-szer emelték a gáz árát. A miniszterelnökök még a fizetésüket se vették fel. Nem fért a bankszámlájukra, olyan jól éltünk. Most meg? Á, inkább nem folytatom... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!