Jobb, ha elkerüli: ezektől a közkedvelt ételektől halhat meg korábban
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztása komoly kockázattal jár.
A Semmelweis Egyetem új animációs filmjéből kiderül, mi a legfontosabb különbség a két kórokozó között.
A kórokozóknak sok fajtáját ismerjük, ilyenek például a prionok, egyes gombafajok, a vírusok és a baktériumok. A gyakran előforduló fertőzésekért felelős vírusokat és baktériumokat hajlamosak vagyunk összetéveszteni, ami komoly egészségügyi kockázattal járhat.
A Semmewleis Egyetem tudatos egészségmegőrzést segítő animációs, ismeretterjesztő filmsorozat harmadik epizódjában megtudhatjuk, mik a legfontosabb különbségek, és megláthatjuk, hogyan működnek a vírusok és miért felelnek szervezetünkben a baktériumok.
Nyitókép: YouTube