Vásárhelyi Mária: A diktátorok a leggyávább emberek, ugyanilyen volt Rákosi is

2022. augusztus 29. 09:44

A szociológus szerint Orbán Viktor mindentől fél, „még a tengerbe is golyóálló mellényben ment be”.

2022. augusztus 29. 09:44
null

Vásárhelyi Mária interjút adott a Hírklikknek. A szociológus elsősorban a kormány intézkedésire reagált, valamint szóba került az ünnepi tűzijáték is.

„A teljes káoszt bizonyították. Képtelenek kezelni a válságot. Összevissza hoznak törvényeket, rendeleteket, másnap módosítják azokat. Ugyanígy történik ez akkor is, amikor itthon van Orbán Viktor, csak már halmozódik” – vélekedett a kormány intézkedésiről az interjú elején Vásárhelyi. Hozzátette: „Nem tudják kezelni a helyzetet, összevissza hazudoznak, összevissza beszélnek.

Abszolút abszurd az egész. És közben tényleg rajtunk röhög és sajnálkozik az egész világ.

A szociológus szerint a tűzijáték tipikus esete annak, hogy cirkusz kell a népnek. „Főleg, hogyha kenyeret nem tudnak adni” – hangoztatja Vásárhelyi.

Azért nem jött haza, mert be volt tojva – mondta az adriai nyaralását töltő Orbán Viktorról a szociológus. „Szerintem egyébként is mindentől fél, még a tengerbe is golyóálló mellényben ment be.

A diktátorok a leggyávább emberek, mindentől félnek, még a saját árnyékuktól is. Ugyanilyen volt a Rákosi is, meg mindegyik” 

– szögezte le Vásárhelyi.

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. augusztus 30. 14:15
Istenem ez a "nő" akkora egy tahó fasz hogy az már fáj. Minek kell egy ilyen barommal cseszni az emberek idegrendszerét. Adjunk neki kétezer forintos Áginyénnye" vonatjegyet a Balatonra.
formaegy
2022. augusztus 30. 08:48
"És közben tényleg rajtunk röhög és sajnálkozik az egész világ." Bizony, bizony te büdös komcsi kurva! 4x2/3 zsinórban a pofátokba. Ursulácskád egy diktátorral kereskedik tudtad? Ja, hogy az EB legaljasabb diktátora ő is? Egy Európagyilkos rohadt náci? Tudjuk. Mi a helyzet a véreskezű diktátor vezíííííííííííreddel Mariska? Tudod a Gyurcsány aki kilövette az emberek szemét, lóval tapostatta az embereket, sün pózban verette agyon az embereket, mesterlövészek fegyverét irányíttatta az ünneplő emberekre, gyerekekere csak azért, mert volt véleményük.............. Na fussssssssss neki még egyszer te büdös vén hazaáruló kurva!
evpus
2022. augusztus 30. 06:47
Már nyílt titok, hogy a libsi hazaárulók, amerikából kapják a milliárdokat. Vajon mit kell tenni érte?
Felvidéki MAGYAR
2022. augusztus 30. 06:40
A te fajtád mindig is parazita volt és marad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!