Örvendetes, hogy a keresztény Magyarország ünnepére muzulmán vezetőket hívott meg a magyar miniszterelnök

2023. szeptember 04. 06:13

Heteken belül halálra van ítélve 120 ezer ember.

2023. szeptember 04. 06:13
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A magam részéről igen örvendetesnek tartom, hogy a keresztény Magyarország ünnepére, augusztus 20.-ára muzulmán vezetőket hívott meg a magyar miniszterelnök, köztük az azeri diktátort. Nyilván a megbeszéléseik központi témája Azerbajdzsán folyamatos agressziója a keresztény Örményországgal szemben.

Ha nem történik villámgyorsan valami, akkor heteken belül halálra van ítélve 120 ezer ember. A cél az ősi közösség felszámolása, már ha az érintettek nem tudnak elmenekülni. A választott módszer brutális: blokád alá vették a területet, így ott nincs mit enni.Történelmi tény, hogy a népirtás fogalmát azután vezették be a nemzetközi jogba, hogy a Török Birodalom 1915-16-ban tömegesen gyilkolta meg a keresztény örményeket. Úgy látszik, a történelem körbejár.

A tekintélyuralmi és többségében muzulmán Azerbajdzsán le akar számolni a területébe ékelt körzet lakóival, akik pedig keresztények. Ezért is vagyok biztos abban, hogy Orbán augusztus 20.-án barátját, eszmetársát Alijevet meggyőzte, hogy álljon le a keresztény  örmények kiirtásával. Mert azt nem hiszem, hogy a magyar kormány, amely azt tűzte zászlójára, hogy világszerte megvédi az üldözött keresztényeket magukra hagyná őket tömeges éhhalált halni és utat engedne egy etnikai tisztogatásnak. Vagy mégsem?…”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öcsicipő
2023. szeptember 04. 19:31
Hát Juszt Lacit biztosan nem fenyegeti az agyvérzés veszélye...
KBA98
2023. szeptember 04. 17:15
Te aljas hájas komcsi iskolát végzett........nem akarom fokozni!
anna bolena
2023. szeptember 04. 15:13
Vicces hájpacni szövege, miközben Ferenc pápa sámánokkal, buddhista szerzetesekkel, orosz ortodox papokkal, bahái, hindu, sintoista, muszlim, zsidó és evangéliumi keresztény vallási vezetőkkel folytatott felekezetközi párbeszédet vasárnap Mongóliában,
Szélhámosok kíméljenek
2023. szeptember 04. 14:39
Ha így nézzük sokakat a nem nagyon invitálhattunk volna meg a szomszédaink közül, mindnek van vaj a füle mögött. És az is egy jó kérdés lenne, hogy az EU vezetői közül mondjuk ki hithű (római) katolikus és/vagy nem vegzáltak magyarokat a történelmük során. Talán a lengyel cimbik, de ők meg durcáznak mostanság. Ráadásul a miniszterelnökünk is református, akár a kormányzó úr főméltósága volt annak idején. És kedves László vallja be, hogy jöhet ide a Vityához bárki, annak juszt se örül... Akkor meg minek a hiszti? ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!