„Életében először legalább mondott valami megosztót” – a szolganépező Puzsér is reagált Hajdu Steve-re (VIDEÓ)

2024. január 10. 06:23

Vajon egyetértettek?

2024. január 10. 06:23
null

„Hajdu Steve életében először legalább mondott valami megosztót” – mondta a színész magyarokat sértegető mondatairól a minap szolganépező Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában. (Mintha a publicista itt elfelejtette volna, hogy Hajdu 2006 és 2012 között a Heti Hetes műsorában az ország egyik felének nézeteivel ellentétes véleményeket hangoztatott folyamatosan – a szerk.)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Puzsérék felidézték Hajdu legutóbbi szavait, amikor az emlékezetes Kern András-féle parkolási botránykor kijelentette: egy olyan embernek, aki 40 éve a „Játszd újra Sam-et”, hadd lehessen már három percig a tilosban parkolni a pékség előtt. Horváth Oszkár szerint ez ugyanaz a logika, mint ami Szoboszlaiék kapcsán elhangzott a színésztől, Puzsér szerint azonban „egy sajátos magyarságmércével van dolgunk”.

„A munka és ahhoz tartozó erény nemzetközi, a lustaság és a beletörődöttség pedig magyar tulajdonság. Ezt magyarázta Hajdu Steve. Jó nagy ostobaság, de mit is vártunk tőle?” – kommentálta a botrányos kijelentést a kritikus.

Puzsér szerint a Kern Andrásra vonatkozó (egyébként ironikusnak szánt – a szerk.) megjegyzés mutatja: Hajdu Steve nem hisz a polgári társadalomban, ahol mindenki egyenlő jogokat élvez. De – fűzte tovább a kritikus – akkor mi is a baja Hajdunak az Orbán-rendszerrel? A műsor másik szereplője szerint csak annyi, hogy nem az ő barátai vannak pozícióban.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. január 22. 23:02
Hányok ettől az ordibáló, hisztérika puzsértól. A KURVA NÉNIKÉDET RETEK pUZSÉR !
blanconegro
2024. január 13. 11:38
Rakd telibe Pottyantó Edinát, te köcsög!
Aerion
2024. január 10. 11:16
Én egyáltalán nem gondolom, hogy ez az alak bármi m e g o s z t ó t mondott volna. Amit mondott, az elmebetegség, nem pedig megosztás. Egyet nem értés, megosztás, a normális, ép elméjű és ép erkölcsiségű emberek között lehetséges, nem kell mindenben egyetérteni, de a normalitás keretein belül. Az elmebetegség alapjellemzője azonban pont ennek lényege, hogy nem normális. Következésképpen nem sorolható a normális emberek világába. Mert elmebetegség. Az elmebetegek közé való. Nem normális versus normális. Ez két k ü l ö n b ö z ő csoport. puzsérkám.
southwind-2
2024. január 10. 11:16
amugy kiez a steve? fogalmam sincs, valóságshow résztvevő, rapper?...szóval tényleg "észlelnem" kéne a véleményét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!