Gáspár Sándor keményen beleszállt Eperjes Károlyba (VIDEÓ)

2024. január 22. 16:11

A színész hangsúlyozta, hogy nem tartja a barátjának Eperjest.

2024. január 22. 16:11

A Klubrádió Szavakon túl című műsorának vendége volt Gáspár Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész.

A beszélgetés során szóba került Eperjes Károly is. Rögtön leszögezte Gáspár Sándor, hogy Eperjes eddigi munkáját nagyra tartja.  „Számomra döbbenet az egész életútja. Ez egy páratlan első húsz év ezen a pályán olyan filmekkel, amelyek közül legalább 6-8 világszint” – mondta Gáspár Sándor.

Ezt követően viszont kijelentette, hogy „nem vagyunk barátok”.

„Eperjes Károlynak nagyon kevés barátja van. De ő egy magányos, magának való, zárkózott ember. Neki nincsenek barátai” – fogalmazott a színész.

„Az a kivételes alkotói energia, ami őt jellemezte a pályája első felében, az ambícióiban megmaradt, de tartalmában már egészen mást jelent, ez már kicsit elgondolkodtató” – mondta.

A beszélgetésről készült felvételt itt nézheti vissza:

Nyitókép: Klubrádió / Youtube

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2024. február 22. 10:33
Róka.... kár érte remek ügynök volt :)
Gusztiapu
2024. február 17. 23:11
Láttam őket együtt a Hetvenkedő katonában. Fergeteges volt. És nagyon hiányzik ez a fajta színházi élmény manapság, amikor lehet önfeledten nevetni, élvezni, hogy láthatólag a színészek is élvezik - ugyanakkor nem az a "gatyaletolós, jót röhögtünk rajta" gagyi. Miért nincs ilyen manapság? https://videa.hu/videok/film-animacio/a-hetvenkedo-katona.1988-szinhz-wWF4EGWcodvyCbhO
Sulammit
2024. január 23. 12:18
karakter-2 2024. január 23. 12:15 Kadarkai Endrének többféle beszélgetős műsora van. Nem a Klubrádiót nézem, hanem You Tubon a beszélgetéseit. A téma érdekel a beszélgető partner, nem az, hogy hol beszélget. Talán ez a műsora téged is érdekel. Felfelé Zuhanás 7. – Mikor csúszott félre Törőcsik András élete? https://www.youtube.com/watch?v=Kkmm8c4Ps2Q&t=3s Felfelé zuhanás - Simon Tibor története (Podpad.hu) https://www.youtube.com/watch?v=829lQdCrveY&t=3s
Wolfram004
2024. január 23. 11:52 Szerkesztve
Klubrádió??? Mi lesz a következő, nagy interjú a Mórickában? :D Vidnyánszky kettészakította a szakmát mi...? És te Sándor? Csak úgy magadtól szakadtál az egyik oldalra? Ők szakítottak le előbb? Már megint úgy kezdődött a verekedés, hogy a szomszéd visszaütött? Amúgy a klubrádióba meg se hívták volna, ha nem tudják előre, hogy az ő kottájukból fog dalolni. Ellenvéleményt hallott már valaki ott? Már aki szokta hallgatni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!