Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Összehangolt razzia során csapott le az Europol belga és magyar rendőrökkel egy prostituáltakat futtató bűnszervezetre

2024. március 01. 19:12

A hatóságok 16 csúcskategóriás járművet, luxuscikkeket, valamint 40 ezer euró készpénzt foglaltak le.

2024. március 01. 19:12

A belga helyi-és szövetségi rendőrség, valamint a magyar rendőrség (Nemzeti Nyomozó Iroda) az Europol és az Eurojust támogatásával egy szexuális kizsákmányolás céljából folytatott emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezetet vett célba – közölte az Europol

A február közepén tartott akciónapon nyolc gyanúsítottat tartóztattak le Belgiumban és Magyarországon. 

A belga rendőrök négy belga, egy francia és egy magyar, míg a magyarországi rendőrök egy belga és egy magyar állampolgárt tartóztattak le. A razziák során a hatóságok 16 csúcskategóriás járművet, luxuscikkeket, köztük ékszereket és luxusórákat, digitális berendezéseket és mobiltelefonokat, valamint 40 000 euró készpénzt foglaltak le. 

A belgiumi razzia során három, míg a magyarországi operatív tevékenységek terméseként több potenciális áldozatot is azonosítottak.

Az ügyet az Eurojust a belga hatóságok kérésére 2023 februárjában indította el. A belga és a magyar hatóságok ezt követően az Eurojust támogatásával 2023 májusában közös nyomozócsoportot hoztak létre. 

Nyitókép:  MTI/Donka Ferenc

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. március 02. 04:09
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
viator-11
2024. március 01. 20:03
Kiszolgáltatott cigánylányokat és nevelőotthonokból kikerült árvákat szállítanak a Művelt Nyugat számára. Nincs itt semmi látnivaló, mondaná a költő. Szerintem pedig szomorú, hogy a történelem megismétli önmagát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!