Csak a szokásos: Magyar Péter hazudik

2024. április 20. 06:32

Magyar Péter a vidéket járja. És hazudik. Közben azt is bevallotta, hogy loptak. Állítólag.

2024. április 20. 06:32
null
Néző László
Magyar Nemzet

Fotó: képernyőmentés/Magyar Nemzet

„Magyar Pétert a minap Békés vármegyében próbálta szóra bírni riporterünk azzal kapcsolatban, hogyan kerültek mozgalmának adatvédelmi tájékoztatójába a DatAdat-csoporthoz köthető cégek. Magyar természetesen mindent tagadott, később, egy másik riporterünknek azzal a »hihető« magyarázattal állt elő, hogy az adatvédelmi tájékoztatót »átvették« valakitől. Magyarul: lopták. Tulajdonképpen nem lenne szokatlan eljárás ez tőlük, aki logót lop, miért ne lophatna mást is. Én azért fenntartással fogadom ezt, a DatAdat nem jelenik meg véletlenül sehol.

De Magyar Péter két súlyos hazugságot is elmondott a Magyar Nemzettel kapcsolatban. Az egyik, hogy ránk, az újságunkra senki sem kíváncsi, három olvasónk van. A másik, hogy alapító-főszerkesztőnk, Pethő Sándor forog a sírjában.

A Digitális Közösségmérési Tanács (DKT – a portálok látogatottságának hitelesnek elfogadott mérője) szerint aznap, amikor Magyart kérdeztük, 340 216 látogatója volt a magyarnemzet.hu oldalnak. Ez pont annyival több, mint amennyivel különb bármelyik véletlenszerűen kiválasztott tisztességes magyar ember Magyar Péternél.

Hogy Pethő Sándor forog-e a sírjában, azt nem tudjuk, mi nem beszélünk halottakkal, nem is látjuk őket. Gyanítom, pszichopeti sem, ha mégis ezt képzeli, ennek kezelésére vannak megfelelő gyógyszerek, intézmények. Azt viszont tudjuk, hogy alapító-főszerkesztőnknek könnyű volt úriembernek maradni: ő még nem ismerhette Magyar Pétert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­­l­á­n­­y­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 20. 21:35
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
horvata
2024. április 20. 20:13
Hát ebből a cikkből sok minden nem derült ki. Még igazán az sem, hogy Magyar Péter hazudik. Ez egy jófajta bulvár cikk, határozott lejáratási szándékkal. Erre nem lehet büszke a Magyar Nemzet. És innentől kezdve Magyar Péter hazugságai is felettébb "relatívak". Az meg ugyancsak sajátos, hogy míg Magyar Péter a vidéket járta, nem a fenti volt a legjellemzőbb tevékenysége. De úgy látszik, a részletek objektív ismertetése és elemzése nem képezi részét a MN tájékoztatási céljainak. És itt vissza is kanyarodtunk a cikkben említettekhez. A félretájékoztatást nem szoktuk hazugságnak hívni, pedig hát...
The Loner
2024. április 20. 16:52
H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G ! Lajoss 2024. április 20. 12:55 2023-ban a Pravda (magyarnemzet) vesztette a legtöbb sajtópert. H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G ! H A Z U G S Á G !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!