Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Így falazhatott Tordai Csaba a 2006-os rendőrterror kapcsán Gyurcsánynak

2024. április 29. 13:01

Nem a mikroadomány-biznisszel kezdődött Tordai Csaba „karrierje”.

2024. április 29. 13:01
null

Nyitókép: Magyar Nemzet / Havran Zoltán

Tordai Csabával több cikkben is foglalkoztunk már: Bajnai Gordon és Karácsony Gergely régi bizalmasához vezethetnek a szálak a főpolgármesterhez köthető 99 Mozgalom félmilliárd forintos, tisztázatlan eredetű támogatásaival kapcsolatos ügyben, de volt ő már Demszky Gábor és Gyurcsány Ferenc bizalmi embere is.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet most arról ír, hogy Tordai Gyurcsány Ferencnek falazhatott a 2010-es kormányváltás előtt, amikor 

a Miniszterelnöki Hivatal üres papírokat adott ki az Origo érdeklődésére a 2006-os zavargások idején tartott kormányülések összefoglalói gyanánt. 

Bár jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy a dokumentumot nem lehet teljesen titkosítani, a MeH úgy vélte, hogy teljesítette a törvény előírásait, még úgy is, hogy minden szót kitörölt a szövegből.

A lap emlékeztet arra is, hogy a 2010-es kormányváltáskor is Tordai – mint a MeH jogi és közigazgatási államtitkára – vezényelte le az átadás-átvételt, ami végül botrányba fulladt. Még arról is Tordai Csaba tájékoztatta az érintetteket, hogy az elektronikus levélfiókokért felelős Központi Szolgáltatási Főigazgatóság szakemberei kiürítették a Bajnai-kormány minisztereinek, államtitkárainak és miniszteri titkárságvezetőinek e-mail-fiókjait. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. április 30. 06:50
Nem tordai falazhatott a szemkilövőnek, a szemkilövőknek, a vérügyészeknek és vérbíráknak, hanem a vétótlan köpcös geci, pintér és polt. A zsideszes banda ígért elszámoltatást. Hazudtak. Sokadjára is. Rohadjanak meg mind!
kissb56
2024. április 29. 19:22
Itt egyetlen kérdés van. Miért van még szabadlábon ez a patkány tordai?
recipdoki
2024. április 29. 14:44
ada-19791029 Mindjárt gondoltam igazi nagyfasgyereknek képzeled magad Niedermüller Péter Az Index ma beszállt a VII. kerületi kampányba, csak nem az igazság oldalán Sajtópert és személyiségi jogi pert indítunk, mert már az újságcikk címe is arra utal, hogy az önkormányzat valamilyen jogellenes cselekedetet követett el, ami hazugság. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, a korábban szebb napokat megélt Index olyan állításokat fogalmazott meg, amelyek egyszerűen nem igazak. A cikk írója ráadásul úgy tette meg mindezt, hogy a kérdéseire konkrét válaszokat kapott, a vonatkozó előírások hivatkozásával. A Rogán-féle propagandalap állításaival szemben a tények a következők: 🔹 https://www.facebook.com/PNiedermueller én igazat is adok neked szép is egy keményen álló fas ,de miért a nyakadon hordod ? 🤣amúgy jól áll rajta ,pontosan mutatja mi vagy 😂
recipdoki
2024. április 29. 14:35
letsgobrandon-2 Jóvanna szólok már hozzád ne ajvékolj mert senki nem vesz téged számba ,még anyád se a részeg apád defekdes hülyegyeregyártó kotonja miatt Salala,ennyire idegbe jöttél ,hogy mindig szarabbá alázlak Az,hogy nem megyek rendőri felszólítás ellenére neki a rendőrnek!.a tv székháznak ?.Ugye milyen felháborító ,hogy 2006-ban a rendőrök nem hagyták a molotov koktélokat,kockakövet,közlekedési táblákat rájuk dobáló,autót felgyújtó,tankot elkötő,tévé székházat kifosztó,majd felgyújtó ,heteken át a Kossuth téri vizeldében hergelt szélsőjobbos söpredéknek a sokadik rendőri felszólítás után szétverni a várost😁 Tanulság:amikor a rendőrbácsi felszólít az erőszakos cselekmények abbahagyására,illik abbahagyni,és akkor nem történik az,hogy a rendőr a törvény erejét alkalmazza . Hahahaaaaa...hát ennyit a jobboldali népnemzeti kártevőkről,a mihígmélymagyar söpredékről...höhöö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!