Így rúgta be a kampányt a Fidesz (GALÉRIA)

2024. április 19. 17:43

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy „mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége”.

2024. április 19. 17:43

Nyitókép és a fotók: Origo / Polyák Attila

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója múlt pénteken osztotta meg, hogy Budapesten, a Millenárison kezdődik meg április 19-én a Fidesz választási kampánya, az eseményen pedig beszédet mond Deutsch Tamás, Szijjártó Péter és Orbán Viktor miniszterelnök is.

Orbán Viktor beszédét azzal kezdte, a pénteki esemény célja nem más, mint beindítani a Fidesz választási kampányát. A kormányfő úgy fogalmazott: „húsz éve minden európai választást megnyertünk, mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége, nem tűzhetünk ki kisebb célt, azt javaslom, nyerjük meg ezt is”.

A galériánkat az alábbi képre kattintva tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­n­­y­­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. április 22. 16:46
a FIDESZ szegénységi bizonyitványa, hogy minden vita elől gyáván elszaladnak.
Tommaso
2024. április 22. 16:44
Orbán Viktor: "Mivel is tudnánk elfedni a költségvetési hiányt, az inflációt, a korrupciót, a reálbércsökkenést, a forintromlást, az államadósságot, a pedofilmentegetésünket? MEGVAN! Tolsztojjal. A háború és béke kérdése előtérbe nyomásával.
llnnhegyi
2024. április 19. 20:42
Szanaszét heverő ellenzék. Trotty az egész. A Fidesz akkorát nyer most,hogy a lendület újra 2/3-t hoz 2026-ban(is). Hajrá Fidesz! Hajrá Alexandra! Hajrá Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!