Ilyen nincs, és mégis van! – hóba borult Szentendre április elején

2024. április 09. 17:40

A jelenséget nem valamilyen természeti csoda okozta.

2024. április 09. 17:40

Nyitókép: Facebook

Kedden, illetve az elmúlt napokban szokatlan látvány fogadta a Szentendrére érkezőket, hiszen a Fő teret, de még néhány kis utcát is ellepett a hó – szúrta ki a Metropol. A cikkből kiderül, hogy ezt a jelenséget nem valamilyen természeti csoda okozta, hanem pusztán csak műhóról van szó. A Metropol értesülései szerint a 

várhatóan 2025-ben mozikba kerülő Ballerina című akciómozit forgatják Magyarországon, így Szentendrén, melyet a film adott jelenete kedvéért alakítottak át télivé. 

Egy éppen arra járó hölgy meg is örökítette a látványt. Íme: 

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­ö­­­s­ ­l­­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Zsolt75
2024. április 10. 07:42
Osztap 19-ben azzal plakátokt az órás, hogy "legyen zöldhullám". Szerintem megmaradt egy csomó plakát. A kátyúkat félreérted, az egy zenélő út. 50-es tempónál tisztán kivehető a Master of puppets.
luxusbatar
2024. április 09. 19:47
Mondjuk a CGI olcsóbb lett volna, de ők tudják :D
Osztap_Bender
2024. április 09. 19:18
Kedden, illetve az elmúlt napokban szokatlan látvány fogadta a Szentendrére érkezőket, hiszen a Fő teret, de még néhány kis utcát is ellepett a hó Ahelyett, hogy az idióta önkormányzat a városon átmenő 11-es út lámpáinak beállításával foglalkozna, műhavat vesz a városnak. Az eddigi, napközben még jó működő zöldhullámot úgy elszabták néhány hete a "szakemberek", hogy ma már napközben is óriási dugók vannak a városban. Biztosan a városvezetés a hibban főpolgármesternél járt tanulmányúton és az ajánlotta jó pénzért a kóklereket. Nagy sikerrel jártak, mondhatom. Néhány útkaparó is elkelne, akik betömnék időnként a kátyúkat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!