Lázár: A kérdés az, hogy a magyarok számára fontos döntéseket kik és hol hozzák meg (VIDEÓ)

2024. április 26. 15:27

Brüsszelben a globalisták, vagy Budapesten a szuverenisták.

2024. április 26. 15:27
null

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Lázár János, Magyarország építési és közlekedési minisztere a Facebook-oldalára feltöltött videóban beszélt a migránsok kérdéséről, a háborúról, illetve arról, hogy a magyarok számára fontos döntéseket hol hozzák meg, Budapesten vagy Brüsszelben. 

Ugye a háború és béke kérdése is rávilágít arra, ami a legfontosabb kérdés egy balos szavazónak is, akárhogy nézzük, most akkor ki hozza meg a magyar ember sorsáról a döntést? 

Ki dönt rólunk? Mi magunk döntünk saját magunkról, vagy valaki valahol Amerikában, Londonban, Berlinben vagy Brüsszelben megmondja, hogy na, emberek, akkor most az ukránokat meg kell segíteni és a háborúba beljebb kell lépni” – fogalmaz Lázár.

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. április 27. 06:26
Lázár: A kérdés az, hogy a magyarok számára fontos döntéseket kik és hol hozzák meg Izraelben. A zsidók aztán a jenkiken keresztül ezt kötelezővé teszik az uniónak, azok pedig ráerőltetik a döntéseket a tagállamokra. Mélynövésű vezéred pedig vigyázban áll és szalutál a dologhoz. Persze veled együtt. /Szentendrén pedig még mindig nem folyik a 11-es út felújítása, ugye tudod?/
Pelso j.
2024. április 26. 20:01
jani, ti nem szuverenisták vagytok, hanem ............
Skywalker_bp
2024. április 26. 18:31
🛷🛷🛷🛷 szánkót a miniszerelnök úrnak! Ha lefelé csúszik a pártjával együtt a lejtőn, legalább élvezze! 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Áradunk, nem fáradunk.
Skywalker_bp
2024. április 26. 17:40
Áradunk, nem fáradunk. Hajrá Magyar Péter! Hajrá Tisza! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!