Most kiderül, melyik kormánytag akart mozdonyvezető lenni kiskorában (VIDEÓ)

2024. április 12. 08:42

Gyermekkori álmaikról vallottak Orbán Viktorék.

2024. április 12. 08:42

Fotó: TikTok-videó/képmentés

Csillagász, futballista, mozdonyvezető – újabb videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyben azt kérték a fideszes politikusoktól, mondják el, mik szerettek volna lenni kiskorukban. Orbán Viktor mellett többek között Szentkirályi Alexandra és Szijjártó Péter is elárulta gyermekkori vágyait.

A platform sajátosságának megfelelően rendszeresek a miniszterelnök TikTok-oldalán a rövid, humoros vagy adott esetben személyesebb hangvételű videók: egy korábbi összeállításban például arról meséltek a politikusok, milyen zenét hallgattak legutóbb.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
bodrigyuri
2024. április 12. 13:12
Milyen érdekes, mindenki más akart lenni és egyaránt nagy tahók lettek. A legjobb a rezsisziló. A malac prosztósága sem rossz.
Genusnextgen
2024. április 12. 10:12
Mennyivel jobban jártunk volna, ha minden fikány gyermekkori álma valóra vált volna Buksikáim!:)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 12. 09:50
A Taúnika show legújabb epizódját láthatták kedves nézőink!🍿 🤡🤡🤡👏👏👏 Rogán kiadta az ukázt, hogy most mindenkinek emberi arcot kell mutatni. De a fiatalok már ismerik őket. Átlátnak a szitán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!