Orbán Viktor nagyon kiakasztotta egyik legnagyobb ellenfelét

2024. április 10. 09:29

Ez a kis videó kiverte a biztosítékot Magyarország egyik legnagyobb bírálójánál, Daniel Freundnál.

2024. április 10. 09:29
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

„Ez a kis videó kiverte a biztosítékot Magyarország egyik legnagyobb bírálójánál, Daniel Freundnál. A német zöld EP-képviselő rendszeresen bírálja Orbán Viktort, ezúttal is felháborodott posztban tiltakozott:

»Amikor emberek tízezrei vannak az utcán, akik a korrupció ellen tiltakoznak, és az egyetlen dolog, amivel előállsz, az ez…«

Freund rendszeresen fröcsög Magyarország ellen. Januárban Kocsis Mátéval rúgta össze a port, de a Fidesz frakcióvezetője rendesen kiosztotta, miután a balliberális európai parlamenti képviselő legutóbb közösségi oldalán azt kérdezte: Kicsoda Kocsis Máté?

Ezt is ajánljuk a témában

»A legnagyobb magyar politikai közösség parlamenti frakcióvezetője volnék, kedves Daniel. A kérdése mögött húzódó felsőbbrendűség-tudat az, amire tegnap is utaltam. De, ami fontosabb: tanuljon meg tisztelettel beszélni a hazámról! Köszönettel.«”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­l­­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­v­­­á­r­n­­a­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
kiss.istvan770
2024. április 10. 20:44
"Amikor emberek tízezrei vannak az utcán, akik a korrupció ellen tiltakoznak, és az egyetlen dolog, amivel előállsz, az ez…" Danika idióta. Nyugat Európában folyamatosak a tömegtüntetések, még Brüsszelben is, Macron népszerűsége 20% alatt van. Már a WW2 miatt frusztrált németeknél is felvonultak a gazdák. Miért értékelné túl OV a választók 0,55%-ának, azaz fél százalékánál egy hajszállal több debil tüntikézését?
Hohokam
2024. április 10. 19:13
Ne nevezzük már nagynak ezt az elmebeteget.
bsztcs
2024. április 10. 18:31
Sepregessen a haza táján. Mr: daniel feind. Tegye fel a hangtompitot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!