Puzsérék ismét bizonyították, hogy a humor baloldali műfaj: ezúttal Gulyás Gergely gerincműtétén nevetgéltek egy jót

2024. április 19. 10:43

Dopeman fogyatékkal élő húga és édesanyja után a Miniszterelnökséget vezető miniszter került a publicista célkeresztjébe.

2024. április 19. 10:43

Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Magyar Dávid voltak a főszereplői a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorának, amelyben többek között szóba került Gulyás Gergely gerincműtéte is.

Ez a Gulyás Gergely eltűnt a nyilvánosság elől két hónapra. Valami rejtélyes műtétje volt, Isten tudja hogy mi történt valójában. (...) Gerincbeültetés!” 

– fejtegette Puzsér, majd miután jót derült saját – viccesnek szánt – megjegyzésén, Horváth Oszkár reagált az elhangzottakra, aki szintén fülig érő mosollyal az arcán úgy fogalmazott: „Én a Gulyásról ennyire nem vagyok szélsőséges véleménnyel, de ettől függetlenül azért itt a helye a megfigyelésnek. 

Az is egy beavatkozás, hogy lesz gerinced és előtte nem volt”

– fogalmazott a publicista.

Az idézett mondatokat alább tudják meghallgatni:

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek az elmúlt időszakban olyan fájdalmai voltak, hogy a műtétet megelőző utolsó kormányinfón már beinjekciózva tudott csak részt venni, majd a beavatkozást követően újra kellett járni tanulnia.

Ezt is ajánljuk a témában

Puzsér sokak szerint ízléstelen megjegyzései nem mondhatóak előzmények nélkülinek.

Mint ismert, nemrégiben Dopeman fogyatékkal élő húgáról és az édesanyjáról szólt a Ha a buddhaság fájna című szerzeményében, amelyről Pityinger László később úgy fogalmazott: „Még van dolgom a haraggal, de úgy érzem, nagyrészt már megbocsátottam neki. A sajnálatom és az empátiám is az övé. Az ember ugyanis olyan, mint a bor: vagy beérik, vagy megbuggyan. Csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő húgomat és az életét neki szentelő édesanyámat a szájára vegye, aki még a halála után is hű a férjéhez, apámhoz.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­g­­ö­s­­ ­­l­­á­­­n­­­y­­­o­k­­ ­­­v­á­­r­n­­­a­­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Sulammit
2024. április 23. 18:01
Puzsér Róbert nyilatkozta. „Kiszakadt a porckorongom, és gyakorlatilag megbénultam. Én a 2019-es évet a gerincsebészeten kezdtem, másodikán megoperáltak. Ha nincs ez a nagyon-nagyon fejlett sebészeti technológia, amivel ma már ezeket a porckorong-sérveket műteni lehet, akkor ma én nem vagyok, vagy nem tudok lábra állni”
Sulammit
2024. április 23. 16:13
Ezt a szemét bandát! Neked is volt gerincsérved Puzsér, és még ezek után is képes vagy gúnyolódni, szemétkedni a másik ember betegségén, fájdalmán?
kombinator-0
2024. április 23. 14:33
az itt is olvasható ballibsik buták, tahók, bunkók...mert hitetlenek, nem kaptak vallásos, erkölcsös, szeretetteljes nevelést ... nekik semmi nem szent, humoruk a gúny... csak a pénzért hajtanak .. részvétem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!