Újabb csapattaggal bővült a wokebusters – egy híres oknyomozó riporter is fellép Budapesten

2024. április 16. 20:29

Sara A. Carter, a Fox News bátor tudósítója is ott lesz az idei CPAC Hungary rendezvényen.

2024. április 16. 20:29
null

Nyitókép:  Zach D Roberts / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Újabb nagyágyút jelentett be az Alapjogokért Központ a CPAC Hungary-re. Sara A. Carter, a Fox News bátor tudósítója is ott lesz az idei CPAC Hungary-n! – olvasható a közleményben. 

Az oknyomozó riporter számos témában tudósította a frontvonalból az amerikai nézőket, a migrációtól kezdve a drogháborún át a kormányzati korrupcióig.

Sara A. Carter jelenleg oknyomozó riporter és a Fox News munkatársa. Történetei a saraacarter.com oldalon olvashatók. Korábban dolgozott a Circa News vezető nemzetbiztonsági tudósítójaként, valamint a Los Angeles News Group, a The Washington Times, a The Washington Examiner munkatársa is volt. Ezen felül számos exkluzív cikket írt a USA Today, a US News World Report és az izraeli Arutz Sheva számára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­n­y­­o­k­­ ­­v­á­r­­n­­a­­­k­­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Takagi
2024. április 16. 20:47
Szép, bátor, okos, jobboldali. Tipikusan nem balos nő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!