Ünnepélyesen átadott plüssvillamos, utolsó pillanatban kitalált pop up park a Városházán, most a Bubi

2024. április 09. 13:39

Jobb lenne, ha a következő főpolgármester az első naptól az utolsóig dolgozna a programján, nem csak az utolsó hetekben kapna észbe.

2024. április 09. 13:39
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

„5 napja tettem ki a videót arról, hogy a Hungária körúton túlra, a nagy közlekedési csomópontokba és lakótelepek környékére is kiterjesztem a Bubit főpolgármesterként. 

Erre láss csodát: hirtelen ma bejelentette Karácsony Gergely főpolgármester, hogy 2026-tól (!) kiterjesztik a külső kerületekbe a Bubit. Bár valójában erre még se pénz, se szerződés, se tender, de a BKK most gyorsan »piaci konzultációt« indít róla a választások előtti hetekben. Ünnepélyesen átadott plüssvillamos, utolsó pillanatban kitalált pop up park a Városházán, most a Bubi – mi lesz még itt júniusig?

Úgy tűnik, munkára sarkallta a főpolgármestert a valós versenyhelyzet - már csak önmagában ezért is megérte volna beneveznem ebbe a versenybe. De persze nem ez a célom, hisz  az még jobb lenne, ha a következő főpolgármester az első naptól az utolsóig dolgozna a programján, nem csak az utolsó hetekben kapna észbe. Ezt vállalom, ezért indulok a főpolgármester-választáson június 9-én.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­g­­ö­s­­ ­l­­­á­n­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­­a­k­­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
kiss-geza
2024. április 10. 21:54
Ez egy kis köcsög vamzer. Tetves áruló. 19-ben Karácsonyra szavazott és Tarlós ellen agitált. Aztán volt pofája bekéreckedni a kormányba. Ott pár hónap múlva megunta és lemondott. Most meg eljátssza hoy utálja a Karigerit. Ugyan már, bzi ez mind. Vitézy a tipikus áruló: A Fidesz árulója, ezt a fideszes birkáknak mondom. Mi is az árulók sorsa?
danubius
2024. április 10. 16:22
Jó menedzser, támogatom. A jelen városházi sötétjéhez képest Ő egy szupernovának látszik.
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:19
Arról hazudj valamit fikazabáló buzi zsidó, miért van még mindig gödör a Városligetben az általad leromboltatott Közlekedési múzeumunk helyén. Aljas orbánrokon geci vagy, alkalmatlan bármire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!