Láng Zsolt: Nagyon bízom Szentkirályi Alexandrában

2024. április 11. 20:54

A Fidesz Budapest leköszönő elnöke arról is beszélt, hogy a továbbiakban is számíthatnak rá az együtt gondolkodásban, a jó kezdeményezések felkarolásában és az építő munkában.

2024. április 11. 20:54

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöksége csütörtöki ülésén Szentkirályi Alexandrát választotta meg a párt budapesti elnökének.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nagyon bízom Szentkirályi Alexandrában, átadtam neki a stafétát” – mondta a PestiSrácok.hu megkeresésére válaszolva Láng Zsolt. A Fidesz Budapest leköszönő elnöke hozzátette: a miniszterelnök 2019-ben, a fővárosi önkormányzat elvesztése után bízta meg azzal a feladattal, hogy állítsa helyre a párt budapesti szervezetét, mindamellett a Fővárosi Közgyűlés fideszes elnökeként is kemény csatákat vívott, de megérte, hiszen – mint mondja – munkájuknak látható eredménye volt. Azonban most fontosnak tartotta, hogy önként átadja elnökségét Szentkirályi Alexandrának, aki – választási győzelme esetén – főpolgármesterként még több dinamizmussal tudja ellátni feladatát, ha egyúttal ő tölti be a Fidesz Budapest elnöki pozícióját is.

Ezt is ajánljuk a témában

Láng Zsolt a PestiSrácoknak elmondta azt is: a 2019-es önkormányzati választásokat követően felkérést kaptam Miniszterelnök úrtól a fővárosi Fidesz–KDNP frakció vezetésére, melyet örömmel vállaltam el. 2022 májusáig képviselőtársaimmal együtt folyamatosan azon dolgoztam, hogy közgyűlési és bizottsági munkám során méltóképp tudjam képviselni a Budapesten élők érdekeit. 

Úgy folytatta: a 2022. évi országgyűlési választások eredményeként ismét parlamenti mandátumot szereztem, Magyarország miniszterelnöke pedig a Közép-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztossá nevezett ki, ezáltal a fővárosi képviselőség törvényileg összeférhetetlenné vált – fogalmazott. Láng Zsolt hozzátette: a továbbiakban is számíthatnak rá az együtt gondolkodásban, a jó kezdeményezések felkarolásában és az építő munkában is.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 14. 10:04
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Patika
2024. április 12. 04:23
Ki a tököm ez a hidratekintetű szárazföldi viziszörny?
orokkuruc-2
2024. április 11. 21:50
leköszönéskor: Pá Dödö ? Talán Szibériában lehetne kikerülni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!