Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Békemenet: mi vagyunk a többség!

2024. május 17. 10:26

A június 9-i választásokon Európa hosszú távú sorsáról dönthetünk.

2024. május 17. 10:26
Békemenet
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

„A brüsszeli békepárti konferencia betiltása és a békepárti szlovák kormányfő, Robert Fico elleni fegyveres merénylet is jól példázza, hogy nem könnyű ma a békepártiak helyzete Európában. Magyarország is tüske a köröm alatt, Magyar Péter feltűnése és látványos felfutása is egy olyan globalista projekt, amelynek célja hazánk békepárti álláspontjának gyengítése. Már csak rövid idő van hátra a június 9-i választásokig, de egy biztos: a valaha volt egyik legfontosabb európai parlamenti választás előtt állunk, Európa sorsa hosszú távon dől el rajta.

Sokszor jelenik meg értetlenkedőnek tűnő vélemény a balliberális oldalon azzal kapcsolatban, hogy vajon miért a háború és béke kérdését emelte középpontba a kormányoldal a mostani választási kampányban. Úgy tesznek, mintha nem tudnák. A válasz ugyanis egyértelmű: június 9-én európai választás lesz, amelyen Euró­pa hosszú távú sorsáról dönthetünk.

A mostani legfontosabb kérdés pedig nem más, mint a háború és béke kérdése. Európa vagy változtat a mostani irányon, és szakít a háborús hergeléssel, vagy továbbmegy az eddigi úton, aminek a vége a harmadik világháború lehet. Magyarország világos békepárti álláspontot képvisel a háború kitörése óta, ugyanakkor csak akkor válhat végre többségivé az álláspontunk Európában, ha a mostani választáson a békepárti erők sikeresen szerepelnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Fed74
2024. május 18. 09:26
Míg el nem felejtem, te kusza szemü fideszes geci!!!! Éljen Balog Zoltán , Nemzeti pedofil védelmező tárca, fideszes csuhása!!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!!
Fed74
2024. május 18. 07:39
Te kusza szemü Deák geci!! Lefőtt a kàvé a pedofil rajongó futóbolond gazdádnak!!! Magyar Peti telehugyozta a szátokat!!! Árad a Tisza , takarodtok a Putyin szopó kurva anyátokba!!!!!
anyamtyukja
2024. május 18. 07:15
Europa csicska nepe lettetek, lehet itt birkamenetezni akar hetente is. Nalatok minimaloraberbol meg mindig csak 2 liter benzinre futja talan. Az osszes tobbi csak propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!