Több százezer budapesti család láthatja a kárát Karácsonyék új javaslatának

2024. május 12. 11:08

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: „Jól ismerjük ezt a poros, baloldali bagázst.”

2024. május 12. 11:08
null

Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Mint arról beszámoltunk, Karácsony Gergely embere kitiltaná Budapest egyes kerületeiből a tíz évnél idősebb autókat – mutat rá a közösségi oldalára feltöltött videójában Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint a főpolgármester kihívója fogalmaz: „Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak. Jelenleg 440 ezer, tíz évnél régebbi autó jár a város utcáin. A kitiltásuk azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, bocsi, de túl régi a kocsi.

Nem érdekli Gyurcsányékat, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Jól ismerjük ezt a poros, baloldali bagázst,

szerintem itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról!” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. május 13. 06:40
A baloldal a gazdagok oldalára állt. Szandika, akkor a te oldaladon van a baloldal, mert ugye jó fideszmódin ki vagytok tömve közpénzzel. Jól fizetnek a kaszinók?
gekk
2024. május 12. 22:48
Háááát. Szandikának 11 komment. Annyit is ért ez a kis orbitcsicska.
Same
2024. május 12. 21:57
Kártékony geri a hajókat is ki akarja tiltani. Foglalkozhatna a kutyaszarral is.
2024. május 12. 17:37 Szerkesztve
De a lófejü Szandi nemrég azt mondta, hogy a magyar családok kibaszottul jól élnek tehát mindegyiknek lesz lóvé ócsó kínai villanysutóra. Vagy akkor mikor IS hazudott,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!