Tragédia: egy ezredes vesztette életét az M1-en történt balesetben

2024. május 10. 17:41

Elütötte egy autó, aminek következtében a szemközti sávba repült, ahol áthajtott rajta egy másik autó.

2024. május 10. 17:41

Nyitókép: honvedelem.hu

Csütörtkön baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Bicskénél. A katasztrófavédelem azt írta, a baleset az autópálya 36-37-es kilométerénél Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. A járművekben összesen tíz ember utazott. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók, valamint a társhatóságok járművei mellett egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. 

A katasztrófavédelem akkor csak annyit közölt, hogy egy ember halt meg a balesetben. Később a Honvédelmi Minisztérium is megerősítette, hogy 

Bárány Mihály ezredes vesztette életét a balesetben.

Az ezredes a baleset után kiszállt a járművéből és elütötte egy autó, aminek következtében a szemközti sávba repült, ahol áthajtott rajta egy másik autó – írta meg a 24.hu. A Honvédség is beszámolt a tragikus esetről, mint írják, Bárány ezredes nem csupán kiemelkedő katonai vezetőként, de kiváló diplomataként is szolgálta hazánkat és a nemzetközi közösséget.

 

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­­­i n­­i­m­­­f­o­­m­­á­­n­­i­­­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
I feel the earth move under my feet
2024. május 14. 12:53
"bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok 2024. május 10. 18:35 micsoda véletlen" A kocsijából kiszökött a kutyája, az után szaladt.. a nagy eszével. Darabokban kanalászták össze.
snfbvksan
2024. május 11. 08:42
"Tragédia: egy ezredes vesztette életét" Nem egy EMBER vesztette életét? Ha nem ezredes lett volna, nem is lett volna tragédia?
akkor ki
2024. május 10. 23:11
Könnyen meg van a baj. RIP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!