Die Hard: dugó lesz az M1/M7-esen

2012. április 03. 14:11

A Bors úgy tudja, hogy április végén, a Blikk szerint pedig másfél hét múlva jön Magyarországra Bruce Willis, aki Budapesten és Belgrádban forgatja a Die Hard 5. részét. A Good day to Die Hard sztorija egyébként Oroszországban játszódik.

2012. április 03. 14:11

John McClane fiával együtt száll szembe az orosz alvilággal a Die Hard 5. részében, melyet részben hazánkban fognak forgatni. A Bors úgy tudja, hogy Bruce Willis április végén, a Blikk szerint pedig már másfél hét múlva Magyarországra érkezik. Az akció-saga újabb részében is lesz autós és helikopteres üldözés, hatalmas karambolok és felrobbanó autók. A a forgatókönyv szerint szükség lesz egy olyan helyszínre, ahol autós- és gyalogos-felüljáró is van, továbbá legalább kétszer négy sáv: ennek a kritériumnak pedig megfelel az M1-es és M7-es közös szakasza, de annak akár időleges lezárása is hatalmas dugókat okozhat, és ezzel a gyártó cég is számol - tudta meg a Bors.

Az engedély függ a helyszíntől, a napszaktól, a forgatás időtartamától, és elsősorban attól, hogy lehet-e terelőútvonalat kijelölni - írja a napilap egy illetékesre hivatkozva, aki elmondta, a gyakorlat szerint tíz percekre zárják le az útszakaszokat. Az Index úgy tudja, hogy a rakpart is a Die Hard 5. helyszíne lehet, ott forgathatják majd le a helikopteres üldözést - fényes nappal. Becslések szerint nagyjából 14 milliárd forintot hagyhat hazánkban a stáb. A Good day to Die Hard rendezője John Moore lesz, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót eredetileg 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették, de ezt szeptemberre tolták az Index információi szerint.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. április 03. 21:49
Bruce Willis miatt, tőlem akár egy hónapra is lezárhatják a pályákat, csak jó legyen a film.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik