Megvannak John McClane ellenfelei

2012. április 05. 14:15

Sebastian Koch (A mások élete és a Fekete Könyv) és Yulia Snigir orosz színésznő lesznek a főhős ellenségei az ötödik Drágán add az életed-filmben.

2012. április 05. 14:15

Az ötödik Drágán add az életed-film, az A Good Day To Die Hard forgatása már csak hetek kérdése, és elkezdődik Magyarországon. John McClane bőrébe, mint mindig, most is Bruce Willis bújik, a fiát pedig Jai Courtney alakítja, most már viszont azt is bejelentették, hogy Sebastian Koch (A mások élete és a Fekete Könyv) és Yulia Snigir lesznek a főhős ellenségei. Snigir eddig csak orosz produkciókban játszott – írta meg az Origo.

Az A Good Day to Die Hard-ot John Moore (Max Payne) rendezi, a forgatókönyvet Skip Woods (A szupercsapat) írta, az amerikai premier 2013. február 14-en lesz.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik