Forog az új Die Hard-film

2012. április 24. 10:41

Megkezdődött az ötödik Die Hard-film forgatása Budapesten. A főszereplő, Bruce Willis csak május közepén érkezik hozzánk, ám az Origo úgy tudja: a stábhoz csatlakozott Patrick Stewart is, aki egy orosz tábornokot fog alakítani.

2012. április 24. 10:41

Hétfőtől forog Budapesten az ötödik, A Good Day to Die Hard című Die Hard-film. Az első napokban a Szabadság téren zajlanak munkálatok, később a belváros több pontját lezárják majd a forgatás miatt. Sebastian Koch és Yulia Snigir alakítják John McClane ellenfeleit. Az orosz színésznőről az Origo egy, a forgatáson dolgozó embertől úgy tudja, hogy „őrült díva” benyomását kelti. A mellékszereplők állítólag már a magyar fővárosban tartózkodnak, de Bruce Willis csak május közepén érkezik hozzánk. A fotón John Moore (középen), a film rendezője instruálja kollégáit egy belvárosi utcában a film forgatásán.

A stábhoz csatlakozott Patrick Stewart (a Star Trek-filmek Jean-Luc Picardja és az X-Men-ek Xavier professzora), aki egy orosz tábornokot fog eljátszani. A történetben John McClane a Budapest által alakított Moszkvába utazik, hogy kiszabadítsa bebörtönzött fiát (Jai Courtney), és terroristákkal kerül összeütközésbe.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. április 25. 08:07
szivatják őket lakásból se ki, se be
blogen
2012. április 25. 08:07
Túléli e Bruce Willis a telekommunikációs adót egy Biblia vastagságú adóbevallással a kezében és egy Szeretem Orbán Viktort! táblával a nyakában Budapesten állítólag a forgatókönyv alapja és lesz benne lángoló metrókocsiból az alagútba kiugorva menekülés is!
Tyrker
2012. április 25. 08:07
Engem inkább az érdekel, fog-e találkozni Dörner Györggyel ;)
szegfűs narancsos szegfű
2012. április 24. 21:11
Valaki meg tudná írni, hogy mit csinálnak a helyi lakosokkal a forgatási helyszínen? Bezárják őket, vagy mi? Vagy kilakoltatnak egy egész utcát, vagy hogy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik