Megérkezett Bruce Willis Budapestre

2012. május 03. 15:16

Feleségével, Emma Heming Willis-szel és újszülött gyermekével csütörtökön Budapestre érkezett Bruce Willis amerikai filmszínész az A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására. A saga ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen.

2012. május 03. 15:16

Bruce Willis a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta. Az amerikai színész április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak. Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.

A Die Hard-sorozat ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta. A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették. A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2012. május 04. 00:13
Nagy a felhajtás, de meglássátok végül megint csak véres atlétában fog kujtorogni fel-alá.
Honfi-fi
2012. május 04. 00:13
meglátogathatna örülnék neki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik