Árpa Attila kinyírná Bruce Willist

2012. május 07. 10:22

Árpa Attila is szerepet kapott a Die Hard 5-ben: egy bérgyilkost játszik, aki pénzért bármilyen bűncselekményre hajlandó. Első forgatási napján állítólag egy gépfegyverrel kellett halomra lőnie számos ártatlan civilt alakító statisztát.

2012. május 07. 10:22

A Blikk úgy tudja: Árpa Attila is szerepet kapott a Die Hard 5-ben, és már túl is van az első forgatási napon. „Igen, valóban leszerződtettek a Die Hard ötödik részébe, több mint 20 forgatási napra. De ennél többet sajnos nem mondhatok, ugyanis nagyon szigorú titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnom” – nyilatkozta a lapnak.

Árpa egy bérgyilkost játszik, aki pénzért bármilyen bűncselekményre hajlandó. Egy stábtag szerint az első forgatási napján egy gépfegyverrel kellett halomra lőnie számos ártatlan civilt alakító statisztát. Árpának és Bruce Willisnek több közös jelenete is lesz a Blikk információi szerint. Árpa Attila egyébként játszott már John Cusackkel a Max című filmben és Jean-Claude Van Damme-mal is, de német tévésorozatokban is szerepelt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik