Die Hard: ismét korlátozzák a forgalmat Budapesten

2012. május 18. 11:19

Péntektől jövő hétfőig újabb forgalomkorlátozásra kell számítani a Die Hard ötödik része, A Good Day to Die Hard forgatása miatt a fővárosban.

2012. május 18. 11:19

Újabb forgalomkorlátozásra kell számítani péntektől jövő hétfőig Budapesten az A Good Day to Die Hard forgatása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A Die Hard-sorozat ötödik részét, amelynek főszereplője Bruce Willis, 86 napig forgatják Magyarországon, több helyszínen. A BKK tájékoztatása szerint péntektől a Ferenciek tere, az Erzsébet híd, a Váci utca, a Nagy Ignác utca, a Markó utca és a Stollár Béla utca egy-egy szakaszán, illetve a Horváth Mihály tér és a Német utca környezetében kell különböző, a tömegközlekedést vagy a közúti közlekedést érintő forgalomkorlátozásokra számítani.

Pénteken 20 órától szombaton 20 óráig a Buda irányába tartó 5-ös, 7-es, 7E, 173-as, 173E, 8-as, 112-es és 178-as jelzésű autóbuszok, továbbá a 907-es, a 908-as, a 956-os, a 973-as és a 990-es éjszakai járatok Ferenciek tere megállóját az eredeti helyéről a Városház utca és a 3-as metró aluljárójának a lépcsője közé helyezik át.

Szombaton a forgatás ideje alatt az Erzsébet hídon, valamint az átkelő környezetében az alsó és a felső rakpartokon a közúti forgalmat néhány percre rendőri biztosítással leállítják. E napon nem lehet majd parkolni a Mátyás pince előtt, valamint a Váci utcában, az Erzsébet híd alatt és a Petőfi Sándor utcában. Vasárnap 6 és 12 óra között a közúti forgalom elől le lesz zárva a Nagy Ignác utca a Stollár Béla utca és a Szalay utca közötti, a Markó utca a Bihari János utca és a Szemere utca közötti, a Stollár Béla utca a Bihari utca és a Szemere utca közötti szakaszon. Vasárnap este 8 óra és hétfő este 10 óra között a VIII. kerületi Horváth Mihály teret is lezárják.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. május 19. 17:32
Hát neked sem szabad tartalmas ebédet enni.Nézd meg amit ide hánytál.....
foxi
2012. május 18. 14:43
Tiltakozzunk ! Gyurcsány, Heller, Schiffer, Schiff, Konrád, Dalos mindenki tiltakozzon ! Korlátozzák a már a forgalmat is Budapesten ! Tiltakozzunk ! Magyar Tarka, Debrői, MGT. Zöld Leveli, " Énekes",NZs,Béke Ricsi, Fülecs Köcsög, KD, Rendeljék be az összes nagykövetünket ! Porto, Aramis, Szakdolgozat.
Hunor N.
2012. május 18. 13:58
Ez tényleg nem adja könnyen az életét.
Felebarát
2012. május 18. 13:30
hát ilyet, és ezt lehet, kedves rendőrség, jah hogy sok pénz értem :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik