Nagy hírfogyasztó vagyok

2012. június 04. 18:52

Rendszeresen nézem a Mandineren a kommenteket, hogy jól elkenődjek. Mindig ugyanaz a három ember köpködi egymást.

2012. június 04. 18:52
Hollósi Frigyes
Magyar Narancs

„- Harry Potter vagy Háború és béke?

- A Harry Pottert nem olvastam, de a filmekkel elfogult vagyok, mert én szinkronizáltam a Hagrid nevű figurát. A Háború és békét olvastam annak idején, és még egyszer szívesen elolvasnám, de nem esküdnék meg rá, hogy erre a hetvenkettedik évemben fogok sort keríteni. Ma már inkább úgy olvasok, hogy az iPademen felnagyítom a betűket, a rendes könyvekkel eléggé kínlódok. De ha egymás mellé kéne tennem a kettőt, akkor azért a Háború és béke.

- Mit tenne, ha nő lehetne egy napra?

- Most már erre az egy napra nem akarok nő lenni. Különben is, borzasztó lenne, mert ezt a sokat emlegetett fogamzásgátló tablettát sem kaphatnám meg. Ha lehetne tablettát kapni, akkor esetleg... De mit lehet egy nőben irigyelni?! Szépek, ezt meg kell hagyni.

- Mit töltött le utoljára?

- Sokat lógok az interneten, Facebookot olvasok, lájkolom, ami tetszik, és még egy csomó oldalt elolvasok, rendszeresen nézem például a Mandineren a kommenteket, hogy jól elkenődjek. Mindig ugyanaz a három ember köpködi egymást. Nagy hírfogyasztó vagyok, de letöltős az nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. június 23. 15:27
Szerintem a következő irányzatok lelhetők fel itt!1. Kádárista vegytiszta verzió ...2. Jobbikosba oltott Kádárista .. 3. Vérlibsi akit csak az Antiochiai szent kézigránáttal lehet kicsinálni... 4. Libsi,némi LMP beütéssel... 5. Fidesz közeli jobb liberális 6. Fidesz közeli jobbközép kétoldali holokauszt undorral /ide sorolom magam/ , 7.. A már nem Fideszes,de még nem jobbikos.. 8. A Jobbikos 9. Z Kárpát Dániel 10. Schmuck Andor :)))))))))
Teknős
2012. június 22. 21:26
Dodó nekem is hiányzik.
Antigoné
2012. június 22. 21:25
Egyetértek,no és persze nem is hárman "köpködjük" egymást, habár én mepróbáltam némi civilizált stílt behozni, de rendszeresen alulmaradok a nagyotmondó káromkodókkal szemben. Üdv
L066H
2012. június 22. 21:24
"Mindig ugyanaz a három ember köpködi egymást." Azért ennyire nem szar a mandiner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik