Harci helikopterrel forog a Die Hard Budapesten

2012. június 05. 10:17

Szerda délelőtt a Die Hard – Drágább, mint az életed című szuperprodukció forgatása a Magyar Honvédség egyik katonai helikopterének közreműködésével zajlik majd.

2012. június 05. 10:17

A Magyar Honvédség egyik katonai helikopterének közreműködésével zajlik majd szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című szuperprodukció forgatása a fővárosban - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-vel. A tárca tájékoztatása szerint szerda reggel 7 és 12 óra között a forgatás a következő tervezett útvonalon folyik: Budaörs repülőtér – Kelenföldi Hőerőmű – Rákóczi híd – Petőfi híd – Lánchíd – Petőfi híd – Rákóczi híd – Kelenföldi Hőerőmű ( a Lánchíd és Rákóczi híd közötti szakaszon több alkalommal, a Duna medervonalában oda-vissza).

A közleményben figyelmeztetnek arra, hogy a MI-24-es harci helikopter közreműködésével zajló forgatás során a forgatási útvonal közelében a lakosságot zavaró hang és zajhatásokra lehet számítani. A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard – Drágább, mint az életed főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik