Django elszabadul: végre itt az előzetes!

2012. június 07. 00:25

Megérkezett Quentin Tarantino spagettiwesternjének rendes, hosszú trailere. Már csak jövő januárig kell kibírni.

2012. június 07. 00:25

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2012. június 10. 15:54
Hát, nem tudom, ezek a beszólások klasszikusak: "Európa... Alapjában ott is ugyanaz a szar van, mint nálunk, de az apró részletek... Azok fontosak." Ugyanez Winstonról, a problémamegoldóról: "Van benne valami, hogy is mondjam, európai" És tényleg, ugyanolyan mocskos gazember, mint a többiek, de a stílusa... Egy haverom azt mondta, abban a filmben benne van a kilencvenes évek. Aláírom. A többi filmje majdnem nézhetetlen a mesternek, de ezzel nagyon eltalált valamit. Na jó, a Desperado is tetszett. Megcsinálni egy filmet minimum 200 hullával úgy, hogy végigröhögi az ember, az azért teljesítmény. De a Ponyvaregényhez nem mérhető, és a másik három általam látott Tarantino-film meg ezekhez sem. Sajnos. Ja, Kill Bill I-et láttam, meg azt a zsidó bosszúfilmet, most nem ugrik be a címe, de tavaly volt szenzáció. Meg az Emlékszel Dolly Bell-re? rémlik, de az egy szimpla, lapos krimi.
Ricochet
2012. június 08. 12:18
Pontosan. Az utolsó említésre méltó filmje a Kutyaszorítóban. Azóta csak a híg fos tengere, aminek a legalja a Kill Bill 2 volt a számomra. A Kurt Russell-os moziján pedig szabályosan bealudtam! Amikor a luvnyák ott téblábolnak az erdőben... Iszonyatos! A brigantikat már meg sem néztem: a Youtube-on láttam belőle pár jelenetet, de hogy pénzt adjak ki még egyszer egy filmjére is: SOHA! A brigantikról írta valaki a tube-on, hogy "jewish hate movie". Hát körülbelül így is van! Mondom ezt abból, amit láttam belőle. Az pedig különösen hajmeresztő, hogy ezt engedték Németországban leforgatni: annyira vezekelni akarnak a németek, hogy most átestek a ló túloldalára: jól beléjük törölték a zsidók a lábukat...
Csomorkany
2012. június 08. 09:42
Hát, sok igazságod vagyon, de azért a Ponyvaregény az tényleg remek film karakterekkel, sztorival, üzenettel.
adam
2012. június 07. 14:10
Hát a Becstelen brigantik szánalmas története után mit is várjunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik