Lesz Dühöngő bika 2

2012. június 18. 09:16

Martin Guigui rendező már forgatja is a folytatást, ami egyben előzmény is: a Dühöngő bika 2-ben William Forsythe alakítja majd az idős Jake LaMottát, Mojean Aria pedig a fiatalt.

2012. június 18. 09:16

Hónapokkal ezelőtt Martin Scorsese rendezőt kérdezte meg egy filmes szaklap arról, hogyan képzelné a Dühöngő bika folytatását. Ekkor az Oscar-díjas művész még azt felelte, hogy fogalma sincs, de ha valakinek van ilyen terve Jake LaMotta történetéről, szívesen elolvasná. Most viszont egy Martin Guigui nevű rendező már forgatja is a folytatást, ami egyben előzmény is: a Dühöngő bika 2-ben William Forsythe alakítja majd az idős Jake LaMottát, Mojean Aria pedig a fiatalt.

Az első, Scorsese által rendezett klasszikusban Robert De Niro játszotta a bokszolót, parádésan. A folytatás szereposztásában szerepelni fog Joe Mantegna, Tom Sizemore, Penelope Ann Miller, Natasha Henstridge, Alicia Witt, Ray Wise, Harry Hamlin, Bill Bellamy és James Russo is, a filmforgatás a Universal stúdióban zajlik éppen, Alicia Witt két képet ki is twitterezett róla.

A film a hivatalos leírás szerint LaMotta élettörténetének folytatása, amiben szó lesz mind a hat házasságáról, arról, hogyan került a rivaldafénybe a Dühöngő bikának köszönhetően és hogyan bukta el az összes pénzét nem sokkal később, de szó lesz a sportoló fiatalkoráról és első meccseiről is – írja a Cinematrix.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik