Die Hard: újra forgalomkorlátozás a fővárosban

2012. június 23. 10:58

Forgatás miatt egész hétvégén forgalomkorlátozások lesznek Józsefváros és Ferencváros egyes szakaszain, emiatt pedig néhány BKV-járat módosított útvonalon közlekedik.

2012. június 23. 10:58

A Bruce Willis-film forgatása miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén a fővárosban, Józsefváros és Ferencváros egyes szakaszain, emiatt néhány BKV-járat módosított útvonalon közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel. Szombaton hajnali háromtól várhatóan éjfélig lezárják az Üllői út Szabó Ervin tér és Mária utca, illetve Kinizsi utca közötti szakaszát, vasárnap 0 órától várhatóan 23.30-ig a Baross utcát, a Szabó Ervin tér és a Mária utca között.

 
A következő hétvégén ugyancsak forgalomkorlátozás lesz, június 30-án hajnali három órától július 1-jén 23.30-ig ismét az Üllői út Szabó Ervin tér és Mária utca, illetve Kinizsi utca közötti szakaszát zárják le. A 115-ös autóbuszok június 23-án, valamint június 30-án és július 1-jén a Boráros tér irányában nem érintik a Köztelek utca, a Ráday utca, a Bakáts tér és a Boráros tér megállókat. A járatra a 9-es és a 109-es buszok Szentkirályi utca, majd a 923-as buszok Corvin-negyed és Mester utca megállóiban lehet felszállni. Június 24-én a Boráros tér irányában nem érintik a Ráday utca, a Bakáts tér és a Boráros tér megállókat, a járatra a 923-as buszok Corvin-negyed és Mester utca megállóiban lehet felszállni.
 
A 109-es és a 909-es autóbuszok június 24-én 0 órától és 23.30 között a Kőbánya alsó vasútállomás irányában nem érintik a Szentkirályi utca megállót, a járatokra a 15-ös, illetve a 115-ös autóbuszok Köztelek utca megálljában lehet majd felszállni. A Kálvin tér irányában pedig a járatok nem érintik a Szentkirályi utca és a Kálvin tér megállókat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik