Isten hozott, ’90-es évek!

2012. június 23. 15:35

Nem mindenkinek adatik meg a visszatérés lehetősége. Mel Gibson most kapott egy második esélyt.

2012. június 23. 15:35
Hauschel Tamás
Player

„A Börtönregény olyan, mintha az 1999-es Visszavágó folytatása lenne, egy kicsit más környezetbe téve. Teleszőtték fekete humorral, nagyon jó dumákkal, és bár a forgatókönyvben konkrétan holdbéli kráter nagyságú lyukak vannak, nem zavaró a probléma, hiszen a hangulat mindent elvisz. Olyan akciófilm, amiről ha valaki azt állítaná, egy soha be nem mutatott ’90-es évekbeli Gibson film, melyet most kapartak elő, simán elhinnénk. Valahol az is. Erős kísérlet Mel Gibson feltámasztására, olyan film, ami maximumra tekert defibrillátorral hozná vissza az életbe az utóbbi időben csak bulvárbotrányairól híres sztárt. És valahol sikerül is neki.


A folyamatos forróság, a dumák, a mocsok, a kicsit valószínűtlen szerelmi szál remekül összeállnak, megjelenik a kötelező gyerek, de furcsa mód nem idegesítő, már szinte várjuk a kutyát, de helyettük csak akció jön, a fordulatok viszont otthon maradtak, hogy egy-két sör mellett sztorizgassanak a szebb időkről. A Börtönregény nyíltan mer B-mozi lenni, és mivel egy olyan egykori nagyágyút tesz meg főszereplőjének, akit régen nem láthattunk ilyen gyönyörűen brillírozni, élvezetes marad, csak éppen emlékezetes nem. Valljuk be őszintén, ha bárki más lenne a Get the Gringo főszereplője, a film a kutyát sem érdekelné. De Gibson jött, látott, és győzött, szóval nem lenne meglepő, ha a látottak alapján újra elárasztanák őt hasonló szerepekkel. Kapja el valaki ezt a gringót, és tartsa életben!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kenobita
2013. október 13. 14:37
Az Apocalypto a durva történelem hamisítása révén vált hírhedté. Gibsonnak nem szabadott volna ilyen bután hozzá állnia a témához. Azzal a filmmel kiállította a szegénységi bizonyítványát. A
Claypool
2012. június 25. 09:18
Antiszemita? Én úgy néztem a Passiót , hogy tisztában voltam vele: Tulajdonképpen egyfajta ellenpontja a Krisztus utolsó megkísértésének . Az Apocalypto az egyik legjobb történelmi akciófilm,amit életemben láttam.. Hát igen,a média szétszedte a családját, basztatta az apja miatt, de alapvetően számomra mindig is szimpatikus figura marad...
dávid
2012. június 24. 00:08
pedig hű de ki akarták csinálni ühüm egyesek. ugy látszik, már az USA-ban sem hat igazán a "iszik és fasiszta" spell. szóval hajrá Gibsom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik