Webkettes mozifilm

2010. július 08. 15:30

Kevin Macdonald és Ridley Scott új kezdeményezés keretében dolgozik együtt: Youtube-felhasználók videóiból szeretnének teljes és egész dokumentumfilmet készíteni.

2010. július 08. 15:30

Kevin Macdonald és Ridley Scott egészen előremutató koncepcióval szeretnék megújítani a filmgyártást. A két rendező új, közös filmjét Youtube-felhasználók házi felvételeiből szeretné elkészíteni. Azokat amatőr felvételeket, melyeket július 24-én töltenek fel a megosztófelületre, a rendezők egy nagy dokumentumfilmmé gyúrják. A Life in a day című alkotás januárban debütál a Salt Lake City-ben megrendezett Sundance fesztiválon.

Macdonald elmondta: olyan művet szeretne létrehozni, mely „ráébreszti az embereket arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy felhasználó-alkotta filmben”. A film anyagi hátterét Sir Ridley Scott szolgáltatja. A globális videómegosztó jóvoltából húsz felhasznált film alkotója ott lehet Utahban a premieren. A stáblistán az összes felhasznált videó alkotója szerepel majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!