Sportolás közben lőttek le egy volt orosz parancsnokot Krasznodarban

2023. július 12. 07:43

A férfit a futóalkalmazáson keresztül követhették.

2023. július 12. 07:43

A dél-oroszországi Krasznodar városában kocogás közben lőttek le egy volt orosz tengeralattjáró-kapitányt, aki korábban mozgósítási tisztként dolgozott – írja a BBC. Több orosz médium is úgy véli, hogy a Strava fitneszalkalmazás profilján keresztül követhették a 42 éves Sztanyiszlav Rzsickijt. A gyilkossággal kapcsolatban egy férfit már le is tartóztattak. 

A gyanúsított állítólag, Szerhij Denysenko az Ukrán Karate Szövetség korábbi vezetője, bár a felvételekről nem látszik egyértelműen, hogy tényleg ő-e a letartóztatott férfi. 

A Nyomozó Bizottság által közzétett egyik videófelvételen jól látszik, ahogy Rzsickijt egy biciklis férfi követi futás közben. A volt tengerésztisztet az Olimp sportközpont melletti parkban lőtték hátba és mellkasba – írja a Kommerszant című orosz napilap.

 

Mivel a férfi rendszeresen járt erre a környékre futni, a gyilkos feltehetően a fitneszalkalmazáson keresztül követte őt. 

 

A tiszt címe és személyes adatai szerepeltek az ukrán Myrotvorets weboldalon is, ahol Ukrajna ellenségeit listázzák. A férfi neve mellett most pirossal az olvasható „kiiktatva”.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. július 12. 12:22
a gyilkosának sem lesz több karácsonya :)
hohage
2023. július 12. 10:33
szép munka egy háborús bűnös minusz
pollip
2023. július 12. 09:35
Kezdem unni, hogy állandóan be kell jelentkezni. A maradjon bejelentkezve csak rövid időre szól.
legatus
2023. július 12. 09:34
A cikkből kimaradt az a nem elhanygolható információ, hogy a faszi 23 civil köztük 3 gyerek haláláért bizonyítottan felelős. Így járt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez