Náci vezetőt alakít a Magyarországra érkező Russell Crowe

2024. február 16. 06:26

Heteken belül megkezdődik a Nürnberg című film forgatása.

2024. február 16. 06:26
Gladiator

Budapestre érkezik Russell Crowe és Rami Malek (Bohém rapszódia, Mr. Robot), ugyanis heteken belül megkezdődik a Nürnberg című film forgatása – írta meg a Hollywood Reporter. A filmet a Csodálatos Pókembert is jegyző James Vanderbilt írta és rendezi,  

Crowe Hermann Göringet, Malek pedig az amerikai hadsereg pszichiáterét, Douglas M. Kelleyt alakítja majd.

Utóbbit azzal bízták meg a nürnbergi tárgyalások előtt, hogy eldöntse, Göring és a többi náci vezető eléggé beszámíthatóak-e ahhoz, hogy bíróság elé álljanak.

Crowe és Malek mellett Michael Shannon (Az acélember, A víz érintése) is Budapestre jön majd, mivel ő játssza Robert H. Jacksont, Egyesült Államok legfelsőbb bíróságának tagját, aki Amerikát képviselte a tárgyalásokon.

Nyitókép: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 16. 17:06
itt nincs lehetőség arra, hogy a szemeteket letiltsák? Lásd: alább?
bodrigyuri
2024. február 16. 10:39
Hát persze, mi mást? Zsidót nem vállalt. gecc
Tasi János
2024. február 16. 09:33
Remélem benne lesz, hogy Gőringék Göbbelszék és Hitlerék elég meleg viszonyt ápoltak zsidókkal a magánéletükben és csak a szerepük kedvéért JÁTSZOTTÁK a fenevadat... Hitlernek és Göbbelsznek zsidó volt a felesége, Gőringnek meg a keresztapja és egyesek szerint az öccse IS...
CubaLibre
2024. február 16. 09:08
Minden angol politikai vezető náci volt és ma is az, a szó igazi értelmében....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!