Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A tomboló németek megmondták a rendőreiknek, kikkel foglalkozzanak a „rettegett magyarok" helyett

2024. május 16. 17:43

Siránkoznak a németek, hogy 18 év alatt mennyivel rosszabb lett az országuk belbiztonsága, az pedig teljesen kiverte a biztosítékot, hogy több millió migráns beengedése után most a határellenőrzésben bízik a rendőrség.

2024. május 16. 17:43
Major police operation in Mannheim

Nyitókép: AFP/DPA/Rene Priebe

Visszasírják a náluk rendezett 2006-os világbajnokság hangulatát, és a német politikát, valamint a belbiztonságot kritizálják a Welt olvasói. Arra a hírre reagáltak, mely szerint nagyon készül a rendőrség a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, az esetleges szélsőséges cselekmények mellett a cikkben a „rettegett" magyar szurkolókról is írtak.

Szép is volt 2006. Amikor még nem volt migrációs válság, késelések, csoportos nemi erőszak, saría törvény a német utcákon, és zöldek a kormányban

– elmélkedett egyikük. Más azt írta, ő 2006-ban a férje nélkül hajnalig ünnepelte a csapata egyik győzelmét, ma már ezt nem merné megtenni, mert nem olyan biztonságos az ország, mint akkor.

A rendőrség a határellenőrzés visszaállításában bízik, ami teljesen kiverte a biztosítékot a németeknél, a legtöbben arra hívták fel a figyelmet, hogy 2015 óta milliók érkeztek az országba ellenőrizetlenül, tehát aki ilyen szándékkal akart hozzájuk utazni, már rég ott él. Egyesek arra panaszkodnak, hogy a német belvárosokban már senki sem beszél németül, az ország pedig meg fogja fizetni az elátkozott bevándorlási politika árát.

Ha most ennyi rendőrt vetnek be, hogy megvédjék a szurkolókat az iszlamistáktól, akkor miért nem teszik ezt a mindennapokban? A külföldi látogatók miért érnek többet, mint a német adófizetők, akik reggeltől estig dolgoznak?

– tette fel a kérdést egy olvasó.

Más úgy fogalmazott, nem kellene Európa-bajnokságot rendezni a Kalifátus közepén, mire valaki megjegyezte, a katari világbajnokságon elhunyt vendégmunkások ügyére is egyszerű volt a német labdarúgók válasza – szivárványszínű karszalagot vettek fel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­k­­e­­­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­x­­i­­ ­p­u­­­n­­­c­­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
optimiska-2
2024. május 20. 15:49
Szivárványos karszalag, meccs előtt tördelés stb. és ki vannak elégítve a nyugati szurkolok. Csak a magyarokkal lehet baj, mert azoknak más kell: foci.
Attyla
2024. május 18. 07:40
Mind e közben Merkel éli boldog nyugdíjas életét!
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 17. 07:56
Mindent megmutat a szélsőségesek erkölcsi állapotáról, hogy még a feleségét lehallgató Magyar (Poloskás) Péterbe is hajlandók görcsösen belekapaszkodni. Nullák a messiásukkal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!