Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Menetelünk az atomháborúba

2024. május 16. 05:37

Brüsszel mindenáron véget akar vetni az európai civilizációnak.

2024. május 16. 05:37
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

 Nyitókép: DANIEL MIHAILESCU / AFP

„Kedves, régi barátunk, Manfred Weber euró­pai atomfegyver szükségességéről értekezett egy minapi tévéműsorban. Két európai országnak már vannak ilyen bombái, ám ő kifejezetten arra célozgatott, hogy az Európai Uniónak is legyen sajátja.

»Szükségünk van egy európai atomfegyverre« – burukkolta.

De jó is lenne, ha lenne! Képzelje csak el a tisztelt olvasó! Brüsszelnél lenne az atomtáska, ők döntenék el, kinek a fejére pottyantsák a tölteteket.

Mondjuk, egy Jean-Claude Juncker típusú, folyton józan, véletlenül sem amerikai báb főbürokrata kezében lenne a batyu. Mármint az egyik kezében, hisz a másikkal kapaszkodna valakibe vagy valamibe. Már a gondolattól is könnybe lábad az ember szeme.

Atomfegyvert Brüsszelnek! – mereng az Európai Néppárt vezetője. S ha a csiga gerincoszlopával fölvértezett Weber ezt mondja, biztosak lehetünk benne, hogy ugyanezen törpöl a teljes uniós és amerikai baloldal is. Sőt, talán már rég el is döntötték, csupán a végrehajtás előtt lefutnak még néhány tiszteletkört, a brüsszeli Patyomkin-demokrácia nagyobb dicsőségére.
Tömegpusztító fegyvert adni olyan bölcs és higgadt emberek kezébe, akik egy hétköznapi, konzervatív fórumot betiltanának, annak résztvevőit halálos ellenségnek, de legalábbis Hitler reinkarnációinak tekintik? Olyanoknak, akik a »béke, béketárgyalás, fegyverszünet« szavaktól dührohamot kapnak? 

Olyanoknak, akik az illegális migráció meg az óvodai genderpropaganda megállítását gyűlöletbeszédnek tekintik, és akik saját szövetségesük pénzét szedik el, mert az nem hajlandó »szolidaritásból« afrikai analfabétákat és tálib alvóügynököket befogadni? Pompás ötlet az ilyeneknek még gyilkosabb fegyvereket adni. Körülbelül olyan, mint egy epilep­sziást roham idején kamionvolán mögé ültetni.

Szijjártó Péter külügyminiszter szerint Weber egy »háborúfanatikus«, aki az atomfegyverek emlegetésével veszélybe sodorja Európát.

Ahogyan – ezt már én teszem hozzá – a brüsszeli haverjaival együtt nem csupán veszélybe sodorta, hanem meg is pecsételte Európa sorsát a muszlim hódítók bezsilipelésével és a tömegpusztító fegyverként működő LMBTQ-őrület népszerűsítésével, kvázi kötelezővé tételével.” 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­k­e­l­d­ ­­­a­ ­­­s­z­­­e­x­­i­ ­­p­­­u­n­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
fatman
2024. május 17. 16:42
jaja, brüsszeli atom, aminek a bevetéséről persze elég lenne egyszerű többséggel szavazni, mi? állatok!!!
balbako_
2024. május 16. 14:30
Nyugat-Európában már felszámolta. Ez ami ott van inkább bantu civilizáció, ha egyáltalán ez a szó velük kapcsolatban felmerülhet.
2024. május 16. 11:07 Szerkesztve
2024. május 16. 10:08 . Nyugodj meg, hogy azok már régen nem Európában élnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!