Garfield játssza Pókembert

2010. július 05. 12:22

A filmadaptáció negyedik epizódjában nem Tobey Maguire, hanem a 26 éves Andrew Garfield játszathatja a képregényekből ismert szuperhőst.

2010. július 05. 12:22

A Sony Pictures producerei nem voltak megelégedve a 35 éves Tobey Maguire alakításaival az eddigi Pókember-mozikban, így a mozi negyedik részében a halk szavú, lúzer-kinézetű Maguire helyett egy szuperhős karakterre bíznák a szerepet.

A szerepre a 26 éves Andrew Garfieldot szemelték ki, aki Ari Avad producer szerint: „Egy érzelmes, ugyanakkor korához képest igen bölcs jellem, és nem halvérű. Ha akar, megríkat, de vicces is tud lenn.”

Ezzel párhuzamosan a rendező személye is változik. A negyedik részt a Tobey állítólagos hibáit elnéző Sam Raimi helyett a videorendező Marc Webb készíti majd. A producerek frissebb és humorosabb mozira vágynak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!