Luke Skywalker összeszereli

2010. augusztus 17. 09:54

George Lucas bejelentette: jövő ősszel végre kiadják Blu-ray-lemezen mind a hat Star Wars-filmet, egyben. Az eredeti trilógia 1997-es special edition-változata lesz majd rajta a kiadványon audiokommentárokkal, werkfilmekkel és néhány korábban még sosem látott kimaradt jelenetettel.

2010. augusztus 17. 09:54

A sci-fi atyja, George Lucas Orlandóban elmondta: az audiokommentárok, werkfilmek és egyéb extrák mellett néhány korábban még sosem látott kimaradt jelenetet is tartalmaz majd a legújabb kiadás. Egy ilyen jelenetet le is vetítettek a rajongóknak; ebben a Luke Skywalkerrel telepatikus úton kommunikáló Darth Vadert látjuk, majd magát Luke-ot, ahogy összeszereli és kipróbálja vadiúj, zöld fénykardját a Tatooine-on.

A jelenet érdekessége, hogy a készítők azután vágták ki, hogy elkészültek az utómunkálataival is, így a kivágott darabon szerepel már az összes audio- és vizuális effekt is. Lucas a Blu-ray-kiadás halogatását a New York Timesnak azzal magyarázta, hogy meg akarták várni, amíg a formátum eléggé elterjed - hogy jobban megérje.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. augusztus 17. 16:04
Blue-Ray... Ahm! Múltidő mint a bakelit hanglemez, a VHS szalag, vagy a WAP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!