Depardieu és Binoche egymást ekézi

2010. szeptember 03. 12:19

Juliette Binoche és Gérard Depardieu a nemzetközi sajtóban kaptak össze. Cyrano de Bergerac egy osztrák lapban becsmérelte kolléganője tehetségét, mire a franciák másik ikonja brit sajtóban reagált: szerinte a színészlegenda féltékeny lehet, esetleg provokálva érzi magát a színésznő új filmje miatt.

2010. szeptember 03. 12:19

Juliette Binoche és Gérard Depardieu a sajtóban estek nyilvánosan egymásnak az utóbbi időben. Depardieu a nemrégiben lekezelő megjegyzésekkel illetve a francia dáma színésznői kvalitásait. „Apropó, Juliette Binoche: kérem, magyarázza el, mi ennek a színésznőnek a titka. Jó lenne tudni, miért tartják olyan nagyra oly sok éve. Semmi nincs benne! Semmi!” - fejtette ki egy osztrák lapnak.

Erre Binoche a brit sajtóban reagált: szerinte a színészlegenda féltékeny lehet, esetleg provokálva érzi magát a színésznő új, Certified Copy névre hallgató mozija miatt. Szerinte az is lehetséges, hogy Depardieu férfiassága megsértésének érzi a filmet. Binoche a BBC-nek elmondta: a színészt nem ismeri, így nem tudja mivel ártott neki.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. szeptember 06. 06:43
Depardieu jó színész. Ha kikezd valakit biztosan megvan rá az oka. Azt, hogy milyen a magánélete ( vagy milyen volt ) magán ügye.
hupikéktörpike
2010. szeptember 05. 18:51
Teljesen egyetértek Depardieu-vel, főleg, hogy Isabelle Adjanit és, ha jól emlékszem, Isabelle Huppert-t emelte ki, mint jó színésznőket akik 10 x olyan jók, és, Binoche-sal ellentétben nem hallani róluk tizedannyit sem.
Anee90
2010. szeptember 05. 09:43
érdektelen ez a téma. ez meggyőzőbb: http://koponyeg.hu/jatek/b80188e9
miloka
2010. szeptember 05. 08:45
Kedves mandiner! Ez a hír rettenetesen fontos volt nekünk. Arról egy árva sort sem olvastam itt ( vagy elkerülte volna a figyelmem?) hogy Bánffy György előadóművész elhunyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!