Balett-thriller a kritikusok kedvence

2010. december 14. 10:37

Darren Aronofsky Black Swan (Fekete hattyú) című pszichothrillerét 12 kategóriában jelölték az amerikai filmkritikusok díjára. Titenegy jelölést kapott A király beszéde és A félszemű című western, Christopher Nolan Eredete tíz jelölést gyűjtött, a Facebook-film, A közösségi háló pedig kilenc kategóriában lehet esélyes a Critics' Choice Movie Awards-ra.

2010. december 14. 10:37

Darren Aronofsky Black Swan című pszichothrillere kapta a legtöbb, tizenkét jelölést a Critics' Choice Movie Awards-ra. A Broadcast Film Critics Association elnevezésű, amerikai és kanadai filmkritikusokat tömörítő, 250 tagú testület díjának 16 éve alattn még egyetlen alkotást sem jelöltek ennyi elismerésre. 11-11 jelölést kapott A király beszéde és A félszemű című western.

Az Eredet tíz jelölést érdemelt, A közösségi háló pedig kilenc kategóriában lehet esélyes. Tizen versengenek a legjobb film díjáért, többek között a 127 óra című thriller, a The Fighter című bokszfilm, a Tolvajok városa című dráma, a Toy Story 3. című animáció és a Winter's Bone című dráma is. A Critics' Choice Awards győzteseit 2011. január 14-én hirdetik ki Hollywoodban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!