Tarantino westernt forgat

2011. március 03. 13:36

Quentin Tarantino kultrendező következő mozija egy western lesz, a főszerepet pedig a zseniális, Oscar-díjas Christoph Waltz, a Becstelen Brigantyk náci tisztje alakítja majd.

2011. március 03. 13:36

Quentin Tarantino legújabb filmje egy western lesz - írja a Deadline. A rendező már el is készült a forgatókönyvvel, állítólag ez jóval gyorsabban ment neki, mint a Kill Bill vagy a Becstelen Brigantyk esetében. A forgatás idén kezdődik olasz és spanyol helyszíneken.

Christoph Waltz is szerepel a filmben, ráadásul Franco Nero, a Honfoglalás Árpád vezére a los angeles-i Italia fesztiválon elmondta, ő is szerepet kapott a spagettiwesternben Keith Carradine és Treat Williams mellett. „A filmben bőven lesz humor, akció” - mondta el Nero. Az Ain’t it Cool szerint viszont Nero egy másik filmről beszélt, Tarantino nem spagettiwesternt forgat, és az említett három színész nem szerepel filmjében.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. március 03. 23:50
Senki nem marad életben, még a lovak sem.
Claypool
2011. március 03. 23:44
A Brigantyk egy kalap szar, itt ott felcsillanó kiemelkedő színészi alakításokkal. A korai Tarantino már a múlté.
pampalini
2011. március 03. 21:54
Azért az nekem óriási csalódás volt, hogy Christoph Waltz elvállalta szerintem a világ legbugyutább filmjének (Green Hornet) szerepét a Becstelen brigantyk után! Nem hiszem, hogy rászorult a pénzre. Az imidzse viszont romokban hever. Ez egy jó lehetőség lesz számára, hajrá!
Zero_Toleransz
2011. március 03. 14:53
Franco a Honfoglalásban is nagyon jó volt. Igen hálás vagyok, hogy kötelező volt elmenni megnézni. Így legalább nem üres mozikban ment a film annak idején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!