Jön az új Bond-film

2011. június 03. 11:13

Sam Mendes most már biztosan James Bond-filmet rendez. A Sony bejelentette, hogy a franchise 23. filmje jövő ősszel kerül a mozikba Daniel Craig főszereplésével.

2011. június 03. 11:13

Megvalósul Sam Mendes James Bond-filmje: a Sony bejelentette, hogy a franchise egyelőre cím nélküli 23. filmje az Egyesült Királyságban 2012. október 26-án kerül a mozikba, az Egyesült Államokban pedig 2012. november 9-én.

A gárdából egyelőre csak Daniel Craiget nevezi meg a közlemény Mendesen kívül, de a korábbi hírek szerint Judi Dench is visszatér mint M, valamint Ralph Fiennes és Javier Bardem is játszik majd a filmben.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. június 03. 13:03
Albert R. Broccoli halála óta, nincs igazából gazdája a franchise-nak. Az utsó Daniel Craiges verzió, meg minden volt, csak Bond film nem volt. Minden klasszikus formula odalett a modernizálás oltárán. Az meg egészen szánalmas volt, amikor a megszokott bondos Aston Martin helyett egy Babettával üldözte a rosszat bond. Szval sikerült a Bond film nimbuszát egy sima szürke "b" szériás kaland akció film szintjére zülleszteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!