Hetvenmillióval támogatja az art mozikat az Emmi

2015. szeptember 16. 13:14

Az Emmi art filmek forgalmazására, valamint az art mozik szakmai tevékenységének támogatására 69,8 millió forint keretösszeggel hirdet pályázatot.

2015. szeptember 16. 13:14

Art filmek forgalmazására, valamint az art mozik szakmai tevékenységének támogatására 69,8 millió forint keretösszeggel pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Kultúráért Felelős Államtitkársága. A pályázat két részből áll: 31,8 millió forintra pályázhatnak a Nemzeti Filmiroda által kiadott határozattal jogerősen art minősítéssel rendelkező, idén január 1. és szeptember 30. között bemutatott filmalkotások forgalmazói – közölte az államtitkárság szerdán.

 
További 38 millió forintot oszt szét a minisztérium a jogerősen nyilvántartásba vett és art minősítéssel rendelkező art mozik, illetve art termek üzemeltetői részére kiírt pályázaton keresztül. A vissza nem térítendő támogatás felső határa mindkét esetben két-kétmillió forint.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!