Indul a Mandiner országjáró roadshow-ja! Vegyen részt Ön is élő beszélgetéseinken, először Székesfehérváron!

2024. április 25. 10:55

2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, regisztráljon most!

2024. április 25. 10:55
null

A Mandiner 2024. májusában országjáró roadshow-ra indul! A hét állomásos esemény első megállója nem más, mint Székesfehérvár lesz, ahol közönség előtt, Robert C. Castel és Bendarzsevszkij Anton élő podcast-felvételére kerül sor. A beszélgetés során az alábbi kérdéseket és témákat is érintik Pócza István műsorvezetésével: Mi lesz Ukrajnával? Újabb háború lesz a Közel-Keleten? Téma: Európa a geopolitikai versengés korszakában.

Időpont: 2024.05.07. kedd 17:30

Helyszín: MCC Székesfehérvár – 8000 Székesfehérvár, Táncsics Mihály u. 2.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/UwN6hYUmEn8VuJhg9

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

 

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected] 

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­­­n­­a­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
counter-revolution
2024. április 25. 11:11
Anton miatt mindenképp elmegyek! 🤥
Sróf
2024. április 25. 11:10
Ha elmegyek, és ott teszem föl nektek a kérdést, hogy miért csináltatok ilyen kirívóan felhasználóellenes fostalicskát a mandinerből, akkor válaszoltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!