Kétszer húzta rá a kormányt a biciklisre

2016. április 06. 15:39

Ráhúzta egy bringásra a kormányt egy teherautó-sofőr Marosvásárhelyen, majd mikor a kerékpáros ezt szóvá tette, még egyszer megtette ugyanezt.

2016. április 06. 15:39

Majdnem elgázolt egy biciklist Romániában, Marosvásárhelyen egy teherautó-sofőr, mire a bringás bemutatott neki. A sofőr ekkor megállt, a szóváltást követően viszont úgy hajtott el újfent a kerékpáros mellett, hogy megint ráhúzta a kormányt.

Olyan eset már Budapesten is történt, hogy egy BKV-busz vezetője elsodort egy kerékpárost. Ő akkor azonban azzal védekezett, hogy nem látta a biciklist. 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2016. április 19. 01:03
Szerintem biztosan, azok ilyen előemberek. Nem lenne szabad őket volánhoz engedni.
Ellensúly
2016. április 19. 01:03
Bár a második esettel lehetnénk megértőek is: biztos ráragadt a gázpedál a talpszőrére.
Morgen
2016. április 18. 02:06
Időnként némelyik úgy viselkedik, mintha a teljes úthálózat miattuk lenne. Néha bemegyek a városba biciklivel, aztán hosszú ideig leteszek erről, mert egyrészt utálom a füstöt nyelni, másrészt nincsenek bicikli utak. Autósként a legszebb élményem az volt, amikor a kerékpárost a visszapillantóm akadályozta a továbbhaladásban. :))
abraxas
2016. április 18. 02:06
RTL Klub? Akkor biztos Orbán vezette a kamiont...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!